Le migliori ricette de la cucina imperiale
Autor: | Harald Salfellner |
ISBN: | 9783899194067 |
Hodnocení: | 2465 hodnocení |
Dodací lhůta: | 3-5 dní |
Naše cena: | 213,- Kč |
Sleva: | 15% |
Běžná cena: | 250,- Kč |
- Popis
Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů - a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán.
Alighieri , D
Benni, S
Boccaccio, G
Brown, D
Calvino, I
Camilleri, A
Coelho, P
Collodi, C
De Amicis, E
De Carlo, A
De Luca, E
Eco, U
Lampedusa, G
Machiavelli, N
Malaparte, C
Manfredi, V
Manzoni, A
Marquez, G
Moravia, A
Pirandello, L
Rowling, J
Severgnini, B
Svevo, I
Tamaro, S
Wilde, O
> Všichni autoři beletrie